EMPRESA

Techni-web és una empresa formada per Micromar i Techni-web. Micromar va ser fundada el 1975, l’experiència que ens avala en el món del programari i maquinari TPV. Especialitzats en instal · lacions de xarxes informàtiques i hardware.Techni-Web és una empresa fundada al 1997 amb l’objectiu de desenvolupar software de gestió integral. El 1999 varem llançar al mercat el nostre producte estrella: el tpv tàctil, orientat al sector de la hostaleria i comerç, arribant a ser en pocs mesos líders en el mercat en quant a prestacions de producte. Estant ja llavors preparats per el canvi al Euro. Posteriorment varem desenvolupar el SuitERP el nostre complet sistema de gestió que inclou ERP y CRM.

El 2001 varem obrir la nostre primera franquícia, per poder estar més a prop dels nostres distribuïdors, essent pioners en la creació de franquícies de software. Gràcies a aquest sistema d’expansió tenim una xarxa distribuïda de programadors, i podem acompanyar als nostres distribuïdors en les seves primeres instal•lacions. ElDD (Desenvolupament Distribuït) ens permet a més abordar grans projectes de creació de software al disposar de un gran número de programadors.

La expansió va continuar estant present en els esdeveniments més importants del sector com SIMO a Madrid,Hostelco a Barcelona, SIF a Valencia aquests últims anys també al CEBIT d’Alemanya.

Apostem per solucions I+D, apliquem la última tecnologia del mercat per a que els nostres clients obtinguin el millor resultat. Això ens ha portat a obtenir premis a la innovació tecnològica.

Amb els mitjans tecnològics i humans que disposem, la participació i l’esforç de tots, hems aconseguit oferir un servei complet amb la qualitat del nostre software. La satisfacció dels nostres clients és el resultat del treball ben fet. La nostre xarxa de ventes es basa en clients contents que ens recomanen a altres clientes.

L’1 de gener de 2011 es va produir la fusió de les dues empreses, Micromar i Techni-web.

Sistema de treball:

Techni-Web basa la seva filosofia d’empresa en el treball en equip, ja que en això es basa la importància de la comunicació, molt important en els temps actuals.

La informació comença a circular per tota la xarxa Techni-Web, és a dir entre Techni-Web, els franquiciats i els distribuïdors.

Aquesta és on-line entre les franquícies i Techni-Web perquè tots els problemes i solucions puguin ser coneguts i d’aquesta manera els mòduls satisfacin als clients.

El nostre ideal de treball en equip es basa en:

•  La participació activa dels franquiciats

Cada franquícia pot millorar els mòduls nous o crear-ne de nous, totes les novetats que hi hagi seran comunicades a Techni-Web que ho transmetrà a tota la xarxa, per tant la franquícia obtindrà uns beneficis

•  Exclusivitat de una franquícia sobre tota la seva zona.

Les franquícies formen part del mateix equip es per això que no hi haurà competència entre elles perquè cada una tindrà la seva pròpia zona, els distribuïdors també formarán part de la seva pròpia zona.

•  Independència del franquiciat

Treballar en equip no significa per el franquiciat absència de llibertat. Així, el franquiciat és un empresari independent del franquiciador, és a dir en lo que respecte la gestió concreta del negoci .

•  L’equip mínim

Serà necessari per una nova franquícia: un gerent/comercial i dos programadores

•  Les eines per treballar junts

Ordenadors d’última generació i un servidor d’Internet, es lo mínim que necessita una franquícia pel seu bon funcionament.

Micromar Techni-Web us convida a endinsar des dels seus negocis d’una manera directa i senzilla, per oferir-los un ampli equipament de la major qualitat, per tal que se sentin satisfets d’haver confiat en nosaltres.

Són més de 40 anys aconsellant el millor per a cada un dels nostres clients i així treure el màxim profit de totes les seves màquines.