PREGUNTES FREQÜENTS

preguntas

Qué és Techni-Web?
Techni-Web és una empresa dedicada al desenvolupament i confecció de software per comerços, havent-se especialitzat en el software per TPV i de gestió per pimes. Techni-Web també ofereix serveis per mitjanes i grans empreses i confecció de pàgines web i elements de comunicació.

Quines són les condicions necessàries per ser distribuidor Techni-Web?
Els distribuidors Techni-Web disposen d’un territori en exclusiva en el que distribuir i comercialitzar els seus productes. El primer requisit és que l’àrea d’interès, (tant nacional com internacional) es trobi disponible, o en el seu defecte, que la franquícia que el gestiona en aquest moment vulgui exercir de màster i traspassar els drets i el codi per una zona concreta.

Les oficines Techni-Web no estàn pensades per l’atenció al públic, per tant no és necessàri un local comercial a peu de carrer o en un centre comercial.

Per quin tipus d’activitat econòmica confecciona software Techni-Web?
Techni-Web té fins al moment una cartera de productes superior al mig centenar de sectors d’activitat. Les instal·lacions realitzades fins al moment han estat totes un èxit rotund. Alguns dels sectors són: hostaleria, gelateries, cafeteries, restauració, oci nocturn, clubs esportius, botigues minoristes tèxtils, alimentació, recanvis i ferreteria, fleques, mobles, botigues de peribles, supermercats, minoristes de papereria, … La fòrmula de l’èxit del Software Techni-Web es basa en una interfície d’usuari que permet que es pugui adaptar a qualsevol tipus de negoci que necessiti un element “caixa registradora”.

Així mateix, Techni-Web també s’ha especialitzat en la confecció d’un software de gestió ideal per controlar cadenes dels mateixos sectors d’activitat o varis negocis, fent que un mateix software es puguin gestionar varies unitats de negoci.

L’experiència recollida en els més de 7 anys que Techni-Web porta recaudant informació sobre diferents sectors fa que en aquests moments es tinguin acomulades una gran quantitat de modificacions i configuracions que es poden aplicar a cada client particular. Techni-Web ha donat molta importància al fet de crear vincles amb els seus consumidors finals i així aprendre d’ells que tot el possible per encertar amb la solució més adequada a cada necessitat.

Com em puc posar en contacte amb Techni-Web?
Contacti amb les oficines centrals i el posarem en contacte amb el distribuidor o la franquícia Techni-Web més propera.
CONTACTAR >>

Necessito actualizar el software de gestió cada any?
No, una vegada el software s’hagi configurat d’acord amb les seves especificacions, el programa duncions per ell mateix. Unicament en el supòsit que vostè necessiti modificar el programa per una raó de canvi d’activitat, d’operació o de sistema de treball, llavors haurà d’actualitzar el programa.


uines garanties de funcionament em dóna Techni-Web?
Techni-Web garantitza que tant l’instal·lador com el distribuidor que porten a terme les instal·lacions estàn absolutament qualificats. Techni-Web organitza cursets regularment per als seus distribuidors en els que se’ls instrueix en les característiques tècniques i particularitats de cada programa i els diferents tipus d’instal·lació posibles.