PROGRAMA JARDINERIA

programa jardineria

Video demostracióndescargar programa jardineríadescargar pdf

Software de Gestió per a jardineria

Gesdit és el nom genèric de les aplicacions Techni-Web de software per comerços minoristes, sigui del sector que sigui. El rang de solucions basades en TPV tàctil i software de gestió pels comerços minoristes van des del simple maneig d’una terminal de mà en un punt de venda a través de software de pantalla tàctil, fins la gestió total de varies botigues, magatzems, mostradors i diferents unitats de negoci, sota un mateix paraigües o sota règims diferents: varies societats, cadenes, cadenes de franquícies…Gestioni la seva jardineria, centre de jardinería o floristeria amb el programa de Techni-web.

tactil


Codigo de barras

Distintos niveles

Conexión desde fuera


ConfigurableSoftware de gestión

gestión de pago

Informes


opciones
controle
pedidos

Zona de Terminal de Punt de Venda (TPV)

Entorn visual fàcil, ràpid, intuïtiu i absolutament personalitzable per cada tipus de negoci.
• Presentació dels articles amb imatges en pantalla amb alta resolució, ordenats de manera més còmode i individualitzada possible per els usuaris i administradors del punt de venda (TPV). Gestioni els articles de la pantalla ràpidament i a través de fotografies.
• Marcacions dels articles per codi de barres, referència manual, pulsació en pantalla sobre imatge… monitorització continuada del estat del magatzem d’acord amb les ventes en temps real.
Controli des del propi terminal de venta sobre l’estat de clients, stocks, facturació acumulada, estat d’enviaments i albarà…
Modifiqui els preus de venta en el moment, apliqui descomptes, combini articles, tarifiqui per temporades, dades, hores del dia… Executi totes les operacions que ara realitza mentalment amb la rapidesa i senzillesa d’uns quants clicks.
Controli les ventes amb exactitud: no deixi cap preu al atzar, apliqui varis codis de barres per etiqueta, sàpiga qui ha realitzat cada venta.
• Totalitzacions de venta: programa multimoneda, multiforma de pagament, talonaris, pagarés… realitzi la venta, deixi-la en espera, cobri una part ara i la resta a terminis, a crèdit, en dipòsit de prova.

Zona de Software de Gestió

Controli tots els moviments de la gestió de la seva empresa: factures de compra i venta, comandes, albarans, magatzems, comptabilitat, canals de facturació.

• Conegui tots els detalls sobre els seus clients i proveïdors a través de les àmplies i detallades fitxes de client/proveïdor de Gesdit Minorista.

• Obtingui un seguiment exacte de la gestió dels cobraments i dels terminis de pagament a proveïdores i del cobrament de clients. Creï remeses en les formes oficials amb els formularis inclosos en el programa.

• Utilitzi els més de 700 informes i estadístiques desenvolupats fins el moment per a conèixer i analitzar el funcionament de la seva empresa o negoci. Si no troba l’ informe que necessita, demani’l a un dels nostres distribuïdors i el confeccionarem a mida.

• Tingui coneixement en tot moment de la procedència i la destinació de cada un dels articles adquirits per lots. Utilitzi Gesdit Minorista i estigui llest per oblidar-se de part del procés d’implementació d’una ISO gracies a mantenir la traçabilitat sobre tots els articles.

• Assigni a cada usuari les funcions que vostè consideri oportunes, restringeixi les operacions, controli les obertures de calaix i els moviments d’efectiu, així com les hores d’entrada i sortida.

• Acompanyi als seus clients per l’establiment mentre apunta les seves comandes amb els terminals de mà connectats sense cables amb la unitat central, oblidis del paper. Inclús en exterior a ple sol, màxima visibilitat per tota la informació.
• Utilitzi les etiquetes exclusives ultra-resistents per exterior; espai extra per varis codis de barres i especificacions, notes i comentaris.

Vídeo demostració:
Descàrregues:

Catálogo programa jardinería Programa jardinería Video demostración
Catálogo programa jardinería Programa demo Vídeo demostración