PROGRAMA RESTAURANTS

Programa restaurante

Video demostraciónPrograma demodescargar pdf

Software de Gestió per a restaurants

Restaweb és l’aplicació de Techni-Web per a restauració. Un programa de TPV tàctil per restaurant Premiat per l’AMER (Associació Madrilenya d’empresaris de la Restauració) com a Millor Software per Restauració durant les seves Jornades d’innovació Tecnològica, des del seu desenvolupament, no ha parat de créixer en comoditat i aplicacions gracies a l’atenció individualitzada que donem als nostres clientes.

Les modificacions que periòdicament s’han introduït al programa no han fet més que augmentar el nivell de personalització, trobant per tots i cadascun dels nostres clientsuna solució a mida que permeti que el programa s’acomodi perfectament al mètode de treball del usuari, i no al revés.

Restaweb li proposa una solució de TPV tàctil i software de gestió àgil i moderna per coordinar les operacions tant de menjador com de cuina i la gestió administrativa del seu establiment.

tactilDistints nivellsPda

Conexión desde fuera


Configurable


Software de gestió

Caracteristiques:

Programa de TPV tàctil intuïtiu, vistós i de fàcil utilització,configurable en varis idiomes per ús personalitzat.

• Permit diferents nivells d’utilització: com a cambrer, com a maître, com a gerent… tots des de un mateix terminal o treballant simultàniament.

Programa TPV de restaurant que controla la presència del personal inclús remotament, els consums interns i els destina al magatzem.

• Edita comptes en el idioma dels clientes, així com permet la realització de factures per empreses i zones de venta directa sense ticket, de bar o cafeteria.

• Totalment compatible amb accessoris inalàmbrics i terminals de mà del tipus Pocket Pc on Mi Comanda o Webpads de 12” per prendre comandes a la taula i passar-les a la cuina ràpidament.

• Controlable 100% des de fora del establiment: domicili, oficina central, de viatge…

• Permet la coordinació i consolidació de varies unitats de negoci, així com la gestió de varis negocis diferenciats, inclús compartint magatzems, personal, proveïdors…

Fàcilment configurable, no posa cap restricció a l’hora de presentar els articles en pantalla: l’ordre el marca l’usuari, que pot fer aparèixer i desaparèixer, configurar o modificar els articles de venta en el moment del servei, inclús des dels terminals de mà, in-situ a la taula mentre s’agafa una comanda.

• Gestiona, amb el software de gestió,els escandalls inclús per articles amb varies mides i presentacions, configura fitxes tècniques, guarda documents adjunts, gestiona avisos de stock mínim, genera ordres de compra automàtics, activa i desactiva tarifes segons zones i temporades…

Amb totes aquestes caracteristiques aconseguirà:

• Una imatge de local innovadora i moderna, on no hi haurà lloc pels dubtes, equivocacions i “corre-cuites” al tenir tota la informació a mà de tot a través de les pantalles tàctils, clara i diàfanament.

• Al reduir els desplaçaments del personal i millorar la comunicació, reduirà el temps de rotació de la taula notablement, especialment en moments de màxima ocupació.

Facturar realment l’stock que ven, sense deixar cap stock al atzar.

Control d’estadístiques d’usuaris, articles, franges horàries zones i unitats de negocio.

• Determini la rendibilitat dels seus articles, usuaris, franges horaris, zones i unitats de negoci, dels seus productes elaborats o mitjancers amb els escandalls precisos que li permetin obtenir dades amb rendibilitat per proveïdor, producte, o combinades.

Vídeo demostració:
Descargas:

Catàleg programa restaurant Programa restaurant Video demostració
Catàleg programa restaurant Programa demo Vídeo demostració